naar rbcvoetbal.nl

RBC Netwerk verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-desig

RBC verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-design als nieuwe sponsor bij het RBC Netwerk.

13 juli 2021

Anne Celeste Collection is al tientallen jaren actief in de bloemen- en plantenbranche. In 2004 hebben zij een unieke bloemen- en bladgroencollectie geïntroduceerd, welke gekenmerkt word door twee belangrijke punten '100% natuurlijk met 0% onderhoud'. Door een gepatenteerd milieuvriendelijk conserveringsprocedé wordt de houdbaarheid van verse snijbloemen en plantmaterialen van maanden tot een jaar verlengd, zonder enige vorm van onderhoud. Hiermee biedt Anne Celeste Collection een natuurlijk, duurzaam en eco-vriendelijk alternatief. Onze producten zijn geschikt voor een breed scala aan interieur-toepassingen in hotels, Restaurants, kantoren en particuliere woningen.

Groen is niet meer weg te denken uit onze interieurs, de positieve effecten van groen op de werkvloer heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Zij maken en leveren interieurbeplanting, plantenwanden en moswanden. Mos leent zich uitstekend voor toepassingen in het interieur. Een schilderij aan de muur, een verrijdbare room divider, een enkel paneel of een compleet groene moswand. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast het eye-catching effect van mos, dragen moswanden bovendien bij aan een prettig leef- en werkklimaat. Het grote voordeel van moswanden ten opzichte van gewone beplanting is het onderhoudsvriendelijke karakter van de wanden. Moswanden zijn in principe onderhoudsvrij en hebben een levensduur van vele jaren. Daarnaast kunnen moswanden ook worden geplaatst in ruimtes met weinig of geen daglicht en nemen ze nauwelijks ruimte in. Bovendien hebben de wanden een sterke geluiddempende werking wat een zeer gunstig effect heeft op de akoesstiek in de ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek http://www.annecelestecollection.com/wp/, bel 0165-314223 of mail sales@annecelestecollection.com.

Meer nieuws

Beweegkermis voor cliënten TWB

in samenwerking met onze partners Stadion de Luiten, Cios, en Fontys kregen cliënten van TWB sportieve activiteiten voorgeschoteld.

9 maart 2021

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Medifit Fysiotherapie!

5 april 2022 redactie

nieuwe gouden sponsor!

welkom bij het RBC Netwerk: de Krom B.V.!

15 oktober 2021 redactie