naar rbcvoetbal.nl

Sponsormogelijkheden

er is heel veel mogelijk

In plaats van sponsoring spreken we liever over samenwerking. RBC heeft haar partners nodig om de doelstellingen te bereiken, maar ieder bedrijf dat toetreedt tot het RBC Netwerk, wil daar natuurlijk iets voor terug. RBC heeft een rijk verleden, een grote achterban en daarmee een groot bereik. Via de diverse kanalen weet RBC veel mensen te bereiken. Daarnaast is RBC Netwerk een actief netwerk dat regelmatig bij elkaar komt.

onze bijeenkomsten

Sowieso hebben onze partners toegang tot de thuiswedstrijden van RBC, waar we bij elkaar komen in de prachtige bussinessruimte "de Club" van Stadion de Luiten. Buiten de wedstrijden organiseren we minimaal 4x per jaar een interessante bijeenkomst waar het hoofddoel vooral het elkaar ontmoeten is.

agenda RBC netwerk

sponsoruitingen

Afhankelijk van de afspraken die we maken, stellen we communicatie-uitingen ter beschikkingen. Uw logo wordt geplaatst in het stadion en op sponsorborden in de bussinessruimte en het supporterscafé, u wordt vermeld op deze site met uw bedrijfsgegevens inclusief een link naar uw web-site en de samenwerking wordt gecommuniceerd via alle sociale media kanalen van RBC Netwerk en RBC Voetbal met gezamenlijk ruimt 10.000 unieke volgers

pakketten

Om een idee te geven van de mogelijkheden zijn pakketten samengesteld. Zo zijn er pakketten om in ieder geval toegang te krijgen tot het netwerk, maar zijn er ook mogelijkheden om wedstrijden te adopteren.

de sponsormogelijkheden op een rij

 

 

 

Heeft u een wens die niet vemeld staat binnen de voorgestelde pakketten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

contact met RBC Netwerk