naar rbcvoetbal.nl

RBC Maatschappelijk

Meer dan voetbal alleen!

We willen met RBC 'Samen Hogerop'. Dit willen we op sportief, commercieel, maar ook maatschappelijk opzicht. Hiertoe is RBC Maatschappelijk opgericht - een platform voor maatschappelijke activatie, waarmee we RBC steviger willen verankeren in de Roosendaalse samenleving. Samen met onze partners, zoals EFDN, Social Klus, Fontys en CIOS proberen we initiatieven te ontplooien die positief bijdragen aan de Roosendaalse samenleving, en die demonstreren dat we de band tussen vereniging en stad willen verstevigen. 

 

Missie, visie en doelstellingen

Lees hier meer over de achtergronden van RBC Maatschappelijk

Missie, visie en doelstellingen

Beoogde projecten en activiteiten 2022-2023

  • Beweegkermis
  • Walking Football
  • Football memories
  • Netwerkbijeenkomst met fundraiser ism RBC Netwerk

activiteiten

bekijk hier de activiteiten van RBC maatschappelijk van de afgelopen tijd.

nieuwsberichten RBC Maatschappelijk

Robert Maaskant

Robert Maaskant, ambassadeur van RBC Maatschappelijk: "Het is erg bijzonder om te zien hoe men probeert RBC weer op de kaart te zetten, en ik draag daar in maatschappelijk opzicht graag aan bij. Ik heb bij RBC een geweldige tijd gehad, en werk nu als Partnership Manager bij EFDN. Het is geweldig deze twee zaken te kunnen combineren, en zo te helpen om RBC Maatschappelijk succesvol te maken."

Partners

Het doel van RBC Maatschappelijk is om een netwerk van maatschappelijke partners te creëren waarmee de maatschappelijke waarde geleverd kan worden. De partners bestaan uit betrokken organisaties, maatschappelijke partners en organisaties die capaciteit leveren. Het Stadion de Luiten is vanaf het begin betrokken als founding partner.

Partners RBC Maatschappelijk

Bestuur RBC Maatschappelijk

Begin 2021 is een groep kwartiermakers begonnen met de opzet van RBC Maatschappelijk. Inmiddels staat er een voltallig bestuur.

maak kennis met het bestuur