naar rbcvoetbal.nl

Over RBC Netwerk

Samen brengen we RBC hogerop!

Graag willen wij ons aan u voorstellen: RBC Netwerk, is een groep enthousiaste oudere jongeren, met diverse achtergronden en ervaring in allerlei (zakelijke) disciplines. Wij voelen allemaal een verbondenheid met RBC en velen van ons herinneren nog steeds de prachtige avonden in het RBC stadion uit vervlogen tijden.

Na het faillissement van RBC is een leegte ontstaan. Niet alleen op sportief vlak, maar ook het unieke en sterke RBC netwerk werd abrupt beëindigd. De stille vrijdagavonden in horeca Roosendaal. De cynische grappen over de geweldige verbinding c.q. brug naar het desolate RBC stadion. Kortom, het faillissement heeft velen geraakt. Dit laten we nu achter ons. Met creativiteit en positivisme proberen wij zakelijk West-Brabant en andere belanghebbenden te enthousiasmeren, met elkaar te verbinden én te binden aan de vereniging RBC.

RBC is een club van goede en slechte tijden. Maar absoluut een club met een roemruchte geschiedenis in het (betaald) voetbal sinds 1912. Hoogtepunten waren het kampioenschap in de Tweede Divisie in 1957, het Nederlands kampioenschap bij de zondagamateurs in 1973, na de herintroductie in het betaald voetbal de bekerfinale tegen het grote Ajax van toenmalig trainer Johan Cruijff in 1986 en twee promoties naar de Eredivisie in 2000 en 2002.

Een goed netwerk opbouwen kost tijd. Voor de een is het 'net werken' en voor de ander is het vooral 'adduh mar leut et!'. Dus voor elk wat wils. Als dank voor uw rol bij de wederopbouw van RBC, willen wij graag iets teruggeven in de vorm van bijvoorbeeld een leuke voetbalmiddag onder het genot van een hapje & drankje of een interessante activiteit als een eredivisiewedstrijd of inspirerende spreker.

Laten we samen de oude tijden herleven, in de unieke omgeving en sfeervolle sponsorruimte van ons stadion. Daarom van harte welkom en tot ziens bij RBC Netwerk, onder het motto 'RBC leeft!', maar vanwege Corona roep vooral niet te hard "Hup RBC!".

Onze sponsormogelijkheden

Bekijk hier onze sponsormogelijkheden.

Sponsormogelijkheden

Onze bestuursleden

Leer de personen achter het RBC Netwerk kennen.

Maak kennis met onze bestuursleden