naar rbcvoetbal.nl

Mooie woorden van een tevreden sponsor!

Wederom welkom bij het RBC Netwerk: Bekaro Financieringen BV!

21 maart 2024
Geschreven door redactie

Met enthousiasme kondigen wij aan dat Bekaro Financieringen de samenwerking met RBC met nog eens 3 jaar heeft verlengd. Vorige week hebben Kees van Hassel , voorzitter van RBC, en Jurgen La Heijne van Bekaro Financieringen BV de vernieuwde overeenkomst ondertekend, wat onze wederzijdse toewijding aan elkaar bevestigt.
 
“Al 3 jaar lang hebben we het RBC-netwerk ondersteund en we zijn verheugd om nog eens 3 jaar aan deze samenwerking toe te voegen”, aldus Jurgen. “Als een echt Roosendaals bedrijf, al in 1981 opgericht door voormalig bestuurslid Ton van Lent, zijn we niet alleen trots op de resultaten die we op en naast het veld hebben behaald maar ook op de zakelijke relaties die we uit het RBC-netwerk hebben opgedaan. We zijn niet alleen sponsor, we zijn actieve deelnemers die graag aanwezig zijn bij de evenementen die RBC organiseert. Wij van Bekaro willen onze dankbaarheid uitspreken aan RBC voor de samenwerking. Samen kijken we uit naar de komende 3 jaar, waarin we ons partnerschap verder zullen versterken!”
 
#BekaroFinancieringen #RBC #rbcnetwerk #SamenHogerop #TrotsOpOnzePartnership

Gekoppelde bedrijven (1)
BEKARO

BEKARO

Wie kent het Roosendaalse BEKARO nou niet? Sinds de oprichting in 1981 heeft het bedrijf immer...

Meer nieuws

Inspirerende avond met Feike Cats

Over verleuken en klanthousiasme

22 april 2022 redactie

De Rooij Makelaardij nieuwe sponsor RBC Netwerk

De Rooy Makelaardij en RBC zijn een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC heet De Rooy Makelaardij dan ook van harte welkom bij het RBC Netwerk.

16 juli 2021 redactie

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Vision On Energy!

28 november 2022 redactie