naar rbcvoetbal.nl

Platina sponsor voor RBC!

De Cleaning Pro verlengt en upgrade bij RBC Netwerk!

07 maart 2022
Geschreven door redactie

Als zilveren sponsor namen ze al deel aan het netwerk, maar onlangs hebben RBC en De Cleaning Pro een platina overeenkomst afgesloten voor de komende 5 jaar!

Inmiddels zijn de eigenaresses Diliana Elvers en Miranda Gijzen al ruim 10 jaar actief in Roosendaal en omstreken en mogen ze bestempeld worden als HET Schoonmaakbedrijf wat voor u net dat stapje extra zet !

De werkzaamheden worden efficiënt en met een hoge prestatie norm uitgevoerd. Hierbij staan kwaliteit en maatwerk bovenaan. De Cleaning pro werkt met een enthousiast en gemotiveerd team van dames waarbij de wensen van de klant altijd op de eerste plaats staan.

U kunt bij De Cleaning Pro terecht voor de volgende diensten: 

Schoonmaak van kantoren, scholen, stichtingen, sportaccommodaties, bouwschoon opleveringen, accommodaties van luxe yachts, arbeidsmigranten hotels en woningen, VVE's. Kortom wat schoon kan, maken zij nog schoner ! Ze gaan geen uitdaging uit de weg. 

Daarnaast hebben de dames in de loop der jaren een Private label schoonmaak producten op de markt gebracht onder de naam Clean like a Pro reinigingsproducten. Ook hierin groeien zij snel en wordt de lijn steeds weer een stukje verder uitgebreid, alle producten zijn uitvoerig door de dames zelf getest op de werkvloer om zo tot het beste resultaat te komen.

Diliana: Voor mij persoonlijk is het echt terug thuiskomen, aangezien ik op 20 jarige leeftijd als schoonmaakster zelf de business skyboxen al poetste. Ik ben er trots op om nu met ons eigen bedrijf en medewerksters het stadion te mogen ontzorgen op schoonmaak gebied. 

De Cleaning Pro: voor al uw schoonmaakwerkzaamheden en de leveringen van middelen en materialen, Ontzorgen is wat zij doen... 

Kijk voor meer informatie op: www.decleaningpro.nl

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #decleaningpro #cleanlikeapro

Gekoppelde bedrijven (1)
Schoonmaakbedrijf de Cleaning Pro

Schoonmaakbedrijf de Cleaning Pro

Schoonmaakbedrijf de Cleaning Pro uit Roosendaal werkt klantgericht en is een flexibel bedrijf. H...

Meer nieuws

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Hazon Products B.V.!

23 augustus 2023 redactie

nieuwe gouden sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: optiek van Wely!

20 september 2021 redactie

Verlenging sponsor

Wederom welkom bij het RBC Netwerk: C&R Makelaars!

3 oktober 2023 redactie