naar rbcvoetbal.nl

verlenging sponsor

Wederom welkom bij RBC Netwerk: ING!

19 oktober 2023
Geschreven door redactie

RBC gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het sponsorcontract met de bank is per 1 augustus in gegaan. ING gaat 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. RBC is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met RBC en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Voorzitter Kees van Hassel: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie #ing #niemandbuitenspel 

Gekoppelde bedrijven (1)
ING

ING

RBC en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. RBC is blij met...

Meer nieuws

Sponsor in de Spotlight

Arno Nieuwstad en Alexander Koolen van Mastermate uit Bergen op Zoom stellen zich aan u voor!

26 januari 2022 redactie

mooie avond op het Kasteel

RBC Netwerk ziet Sparta winnen van PEC Zwolle

12 mei 2022 redactie

Elkor groep tekent voor 5 jaar als gouden sponsor

Elkor Groep verlengt en upgrade lopende samenwerking!

2 november 2021 redactie