naar rbcvoetbal.nl

JamesB10 toegetreden tot het RBC Netwerk.

JamesB10 is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!.

16 juli 2021

James B10 heeft inmiddels een track-record opgebouwd in het samenstellen van diverse kledinglijnen voor bedrijven. Dit doen ze altijd samen met hun klanten, in co-creatie of adviserend. Daarnaast maken ze altijd heldere afspraken over het bestelproces, aflevertijden en kosten. Keep it simple!

JamesB10 staat voor de juiste prijs, voor elk budget. Het grote aanbod aan merken en artikelen zorgt voor lastige keuzes . Zij helpen u met de beste artikelen tegen de scherpste prijs!

James B10 is altijd gericht op een langere termijn samenwerking. Op deze manier kunnen zij een prettig klantencontact opbouwen en service gericht werken. Afspraken nakomen … Daar staan zij voor!

Kennis door ervaring! Niet alleen op het gebied van bedrijfskleding, PBM, werkschoenen etc. maar ook op het gebied van logo bedrukkingen. Zij gebruiken alleen de beste kwaliteit folie en transfers. Daarnaast worden alle kledingstukken die bedrukt worden nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit. Uiteraard spelen zij in op de laatste ontwikkelingen in de markt en zetten zij altijd vol in op innovatie en productontwikkeling!

Uitstekende kennis van de markt, gespecialiseerd in kwalitatieve en vernieuwende artikelen, altijd snel geleverd bij u thuis of op de zaak!

Jamie Bierens, eigenaar van James B10: "Ik volgde de ontwikkeling rondom RBC en RBC Netwerk al een tijdje. Na de publiciteit rondom RBC - FC Dordrecht heb ik contact gezocht met Hans van der Ende en de samenwerking rond gemaakt. Leuk om zo RBC te steunen en mijn netwerk te vergroten!"

James B10 is bereiken via http://www.jamesb10.nl/home, 0630028836 of info@jamesB10.nl

Gekoppelde bedrijven (1)
James B10

James B10

James B10 heeft inmiddels een track-record opgebouwd in het samenstellen van diverse kledinglijne...

Meer nieuws

Beweegkermis voor cliënten TWB

in samenwerking met onze partners Stadion de Luiten, Cios, en Fontys kregen cliënten van TWB sportieve activiteiten voorgeschoteld.

9 maart 2021

sponsor in de spotlight

Erkan Torun van Atik uitzendbureau!

19 oktober 2021 redactie

RBC-FC Dordrecht een geweldig succes!

Op zaterdag 3 juli is onder grote publieke belangstelling het nieuwe seizoen geopend met een wedstrijd tegen FC Dordrecht.

19 juli 2021 redactie