naar rbcvoetbal.nl

Sponsor in de Spotlight

Arno Nieuwstad en Alexander Koolen van Mastermate uit Bergen op Zoom stellen zich aan u voor!

26 januari 2022
Geschreven door redactie

Even voorstellen…

 

Mijn naam is Arno Nieuwstad en ben sinds 2018 vestigingsleider van de Technische groothandel Mastermate Bergen op Zoom. Mastermate is toeleverancier voor de bouw en bouw gerelateerde bedrijven. Verloofd ben ik nooit geweest, het was gelijk liefde op het eerste gezicht.  Inmiddels ben ik bijna 20 jaar getrouwd met Elise en heb 2 kanjers van zonen in de leeftijd van 17 en 19 jaar.

In mijn jeugd had ikzelf niet zoveel met voetballen, sterker nog had er zelfs een hekel aan. Ik vond het veel leuker om te crossen op de brommer en later op de crossmotor. Ik hield m’n hart dan ook vast toen allebei mijn zoons vertelde dat ze graag op voetballen wilde… Niet veel later stond ook papa 2 dagen in de week training te geven op het veld en ook alle zaterdagen was ik te vinden langs de lijn om de jongens te coachen. 5 jaar lang heb ik dit avontuur mogen beleven met mijn favoriete thuis clubke “T.S.C.” Oosterhout. Hoop niet dat ik hiermee een gevoelige snaar bij velen van jullie zal raken, maar ja wat wil je als geboren Schiedammer en getogen Oosterhouter.

Ik lust daarom ook zowel een Patatje als een Frietje en dan het liefs met een schrobbelaer er neffe!
Mijn favoriete ploeg uit de eredivisie is Feyenoord maar als Virgil moet spelen zapp ik toch over naar Liverpool.

Graag willen wij als Mastermate zijnde ons steentje bijdragen aan RBC omdat ik als geen ander weet hoeveel tijd en energie het vergt om iets moois op te bouwen. De gedrevenheid en passie van alle vrijwilligers van RBC om dit te bewerkstelligen is gewoon top om dit van dichtbij mee te mogen maken.

 

De 46 jarige commercieel adviseur Alexander Koolen vult verder aan:

Als geboren en getogen Tullepetaon is mijn mooiste herinnering aan RBC de promotie naar de eredivisie in 1999/2000, en dan met name de huldiging en het feest daarna natuurlijk. Mijn zakelijke ambitie is de klant het juiste advies en ondersteuning te bieden en mee te denken in oplossingen in zijn/haar project. Door aansluiting bij het RBC netwerk verwacht ik een wederzijdse ondersteuning in elkaars netwerk om van elkaar te kunnen leren, ondersteunen en adviseren waar nodig. De focus zal hierbij liggen op vergroting van de naamsbekendheid in de regio.

“Samen hogerop voor uw maximale resultaat”

Gekoppelde bedrijven (1)
Mastermate

Mastermate

Mastermate is een technische groothandel die bestaat uit vijf intensief samenwerkende familiebedr...

Meer nieuws

Terugblik op Earnest Stewart

Op donderdag 7 maart ontving RBC Netwerk Earnest Stewart tijdens een volgende Avond van Oranje.

15 maart 2024 redactie

HIT Profit nieuwe sponsor

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft HIT Profit uit Oisterwijk. Welkom bij RBC!

16 juli 2021

Vrij-Wij-Ko

Op vrijdag 18 maart combineerde een deel van RBC Netwerk een wijnproeverij met een bezoek aan de Koffiebranderij van Van den Biggelaar Koffie

22 maart 2022 redactie