naar rbcvoetbal.nl

mooi sponsornieuws!

Orange Charging wisselt zilver in voor Diamant!

21 september 2021
Geschreven door redactie

Orange Charging, leverancier van elektrische laadoplossingen voor voertuigen was al lid van het sterk groeiende RBC Netwerk en heeft zich als diamant sponsor voor 5 jaar aan RBC verbonden. Orange Charging spreekt daarmee in navolging van vele regionale ondernemingen haar vertrouwen in de ambities en plannen van RBC uit. Naast de aanwezigheid bij de thuiswedstrijden van RBC en overige RBC Netwerk bijeenkomsten zijn er verschillende opvallende uitingen van Orange Charging op en rond het terrein te zien, waaronder een volledig bestickerde dug-out. Doel om daarmee de naamsbekendheid van Orange Charging verder te vergroten en te zorgen dat bedrijven bij een toekomstige aankoop van laadoplossingen aan hen denken. Het stadion zal vanzelfsprekend binnenkort ook voorzien worden van 4 laadpunten voor elektrische voertuigen.

 

Orange Charging richt zich op de exploitatie en verkoop van Ecotap laadvoorzieningen en heeft zich ten doel gesteld om binnen 5 jaar een netwerk met 5.000 exploitatie laadpunten in Nederland, België, Noord Frankrijk en West Duitsland gerealiseerd te hebben. Interessante opties worden dan ook graag besproken. Orange Charging is onderdeel van de Sakko Groep, een onafhankelijke, private holding met deelnemingen in ondernemingen in de segmenten Energie, Tijdelijke kantoor- en woonruimte, Mobiliteit en Certificering. Naast Orange Charging betreffen deze deelnemingen o.a. Sakko Tankstations, Sakko Commercial, OBOT, A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek, Does Transportkoeling en Orange Cabins & Rental Group. De Sakko Groep heeft zich daarmee afgelopen 100 jaar ontwikkeld van een van de grootste zelfstandige kolenhandelaren in Nederland tot een veelzijdige nationaal en internationaal opererende onderneming met 10 dochterondernemingen en ruim 180 betrokken collega's.

 

Kees van Hassel, bestuurslid Commercie RBC en voorzitter van RBC Netwerk: "met Hans van der Ende heeft RBC al een duidelijke link met Orange Charging. De upgrade naar een diamanten sponsoring geeft verder invulling aan onze samenwerking. We zijn hier echt superblij mee!"

 

Meer weten van Orange Charging? Surf naar www.orangecharging.com voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Orange Charging

Orange Charging

Orange Charging is een totaalleverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Van reg...

Meer nieuws

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: RS Mirror!

13 juli 2022 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Medifit Fysiotherapie!

5 april 2022 redactie

De Rooij Makelaardij nieuwe sponsor RBC Netwerk

De Rooy Makelaardij en RBC zijn een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC heet De Rooy Makelaardij dan ook van harte welkom bij het RBC Netwerk.

16 juli 2021 redactie