naar rbcvoetbal.nl

nieuwe gouden sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: optiek van Wely!

20 september 2021
Geschreven door redactie

Want Optiek van Wely werkt met eenzelfde ambitie en winnaarsmentaliteit aan het verbeteren van prestaties. In hun vak heet dat: oogzorg van de bovenste plank. Zij leveren dag in dag uit de meest innovatieve Oogscreenings en zoeken voor hun klanten altijd naar de allerbeste brillenglazen en contactlenzen. En uiteraard hebben ook zij elk jaar een nieuwe selectie aan prachtige monturen.

Diederik van der Heijden: "SCHERP Dat moet je zijn op het veld, in ons vak en zeker als ondernemer. Dus toen ons geliefde RBC aankondigde weer aan een prachtige ambitie te bouwen, voelden ook wij het gelijk: ‘we komen thuis’. Ons hart klopt in en voor Roosendaal. Voor de club, voor de ondernemers en uiteraard voor alle inwoners. Klant of niet. Dat is ook de reden dat Optiek van Wely zich met liefde schaart achter lokale initiatieven. Zo zijn wij niet alleen gouden sponsor van RBC, maar steunen daarom al vele jaren trots ColSensation, de Draai van de Kaai en de Jeugdronde. Samen met alle Roosendalers zien wij weer uit naar prachtige wedstrijden in een vol De Luiten."

Voor meer informatie bezoekt u de prachtige winkel op de Nieuwe Markt 66 in Roosendaal of surft u naar www.wely.nl.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Optiek van Wely

Optiek van Wely

Want Optiek van Wely werkt met eenzelfde ambitie en winnaarsmentaliteit aan het verbeteren van pr...

Meer nieuws

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland!

28 september 2021 redactie

Vrij-Wij-Ko

Op vrijdag 18 maart combineerde een deel van RBC Netwerk een wijnproeverij met een bezoek aan de Koffiebranderij van Van den Biggelaar Koffie

22 maart 2022 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC netwerk: Raaak Personeel!

24 februari 2022 redactie