naar rbcvoetbal.nl

Diamanten sponsor voor RBC!

Welkom bij het RBC Netwerk: Vermetten | accountants en adviseurs!

08 oktober 2021
Geschreven door redactie

Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat Vermetten zich als diamanten sponsor aan RBC heeft verbonden voor de komende 5 jaar!

 

Vermetten volgt de verrichtingen van RBC al jaren met belangstelling en heeft gezien de uitgesproken ambities van RBC om hogerop te komen de sponsorovereenkomst verruimd en voor 5 jaar verlengd. Vanaf het seizoen 2021-2022 is Vermetten mouw- en broeksponsor van het eerste elftal.

Vermetten Accountants en Adviseurs is een full service accountants- en advieskantoor met 8 vestigingen en ca. 225 medewerkers in midden en west Brabant. Vanuit de vestigingen Roosendaal en Etten Leur bedienen zij met ca 50 collega’s deze regio.  

 

John Vermetten: "We zijn heel pragmatisch. We zoeken altijd de kortste weg naar resultaat. Geen dikke rapportages maar een concrete oplossing. We noemen dat doeltreffend, deskundig en daadkrachtig en zonder gedoe natuurlijk. En dat wordt ook zo ervaren door onze klanten. Ook al hebben we acht vestigingen, hebben we binnen de organisatie zeer korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen met collega’s met verschillende specialismen. We zien veel overeenkomsten in de organisatie van RBC en onze organisatie: we houden allebei van aanpakken, doorzetten en groeien. Anderzijds willen we als organisatie graag iets terugdoen voor de maatschappij, voor de ondernemers, de verenigingen en de buurt. Vermetten zet zich graag in voor de lokale betrokkenheid."

 

Bezoek www.vermetten.nl voor meer informatie.

 

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Vermetten Accountants

Vermetten Accountants

Vermetten Accountants en Adviseurs is een full service accountants- en advieskantoor met 8 vestig...

Meer nieuws

Welkom als Official Media Partner bij het RBC Netwerk!

We Boost Brands | Online Performancy Agency!

22 september 2021 redactie

nieuw initiatief van RBC Netwerk

Welkom bij het RBC Netwerk: RBC Breakfast Club!

5 oktober 2021 redactie

succesvolle bijeenkomst RBC Netwerk!

sponsoren verzamelen zich bij Playdôme

14 oktober 2021 redactie