naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Allinco ICT!

19 maart 2024
Geschreven door redactie

Wij zijn Allinco uit Breda. Betrokken IT-specialisten met een passie voor uitdagende netwerkvraagstukken. Van onderwijs tot industrie en van hospitality tot MKB. Overal implementeren wij innovatieve, hoogwaardige technologie. En ja, we zijn een beetje eigenwijs. We geloven namelijk in wat we doen: zorgen dat u maximaal kunt presteren door een IT-omgeving die perfect aansluit op uw behoefte. We denken met u mee over ieder detail en staan altijd voor u klaar. Want ons streven is dat we elkaar continu beter maken. Nu en in de toekomst. Dat noemen wij Welkom in ons netwerk!

Niels Verweij, commercieel directeur Allinco: "Wat ons vooral aanspreekt in RBC is de ambitie om stap-voor-stap in de top van het (amateur)voetbal te komen. We herkennen ons in de gedrevenheid van de mensen binnen het RBC Netwerk. Met lef en af en toe een beetje eigenwijsheid worden doelen bereikt op een authentieke manier. Gezien onze gezamelijke ambities, denk ik dat het een goede match is en daarom willen we deel uitmaken van het RBC Netwerk. “Samen hogerop”, wij doen dit samen met ons team om met elkaar de allerbeste ICT-oplossingen te realiseren. "

Door de samenwerking aan te gaan met RBC willen we graag bijdragen aan de missie om het Zuid-West-Brabantse Topvoetbal weer op de kaart te zetten. En wie weet staat dé West-Brabantse Derby tegen NAC weer snel op het affiche. 

Voor meer informatie kijk je op www.allinco.nl

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie

Gekoppelde bedrijven (1)
Allinco B.V.

Allinco B.V.

Wij zijn Allinco uit Breda. Betrokken IT-specialisten met een passie voor uitdagende netwerkvraag...

Meer nieuws

Nieuwe naam voor stadion

Stadion de Luiten is vanaf nu Atik Stadion.

5 oktober 2021 redactie

wederom een nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: All Rent Autoverhuur!

11 oktober 2022 redactie

verlenging sponsor

Wederom welkom bij het RBC Netwerk: Financieringsgilde!

2 mei 2023 redactie