naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Financieringsgilde!

06 januari 2022
Geschreven door redactie

Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers met inmiddels zo’n 50 vestigingen door heel Nederland. De adviseurs zijn onafhankelijk en beschikken over het Keurmerk Erkend Financieringsadviseur MKB. Zij adviseren ondernemers en professionele vastgoedbeleggers bij zakelijke financieringen.

Bas Schuitert: “Tot een aantal jaren geleden regelde je een zakelijke financiering meestal bij je eigen bank. Door de digitalisering wordt hier steeds minder advies bij gegeven. Daarnaast nam de keuze door de komst van veel nieuwe aanbieders enorm toe. Hoe maak je dan als ondernemer of vastgoedbelegger de juiste beslissing? Schakel een onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde in! Wij vergelijken voor jou de voorwaarden, zorgen voor de grootste slagingskans, kunnen vaak een leuke korting voor je regelen door onze collectieve inkoop en daarnaast begeleiden we je persoonlijk van aanvraag tot financiering.”

“Als je een woning koopt, is het heel gebruikelijk om een onafhankelijke adviseur in te schakelen. En dat terwijl dat eigenlijk een heel transparante markt is waar de tarieven en voorwaarden overal online te vinden zijn”, vervolgt Joey Gosenson. “Zakelijk werkt dat iets anders, een financiering is maatwerk en de rente en voorwaarden worden bepaald aan de hand van de risico-inschatting die de geldverstrekker maakt van jouw bedrijf of vastgoedportefeuille. Juist dan loont het dus enorm om te vergelijken. Het verschil is soms meer dan een procent op jaarbasis. Reken dat maar eens uit over de hele looptijd, de kosten voor een adviseur verdien je dan makkelijk terug!”

Meer weten? Bel of mail gerust!

 

Bas Schuitert

bschuitert@financieringsgilde.nl

06-30493617

 

Joey Gosenson

jgosenson@financieringsgilde.nl

06-28733170

 

Financieringsgilde regelt elke MKB financiering.

 

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Financieringsgilde

Financieringsgilde

Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers met inmiddels zo’n 50 vesti...

Meer nieuws

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Codecentric!

13 oktober 2021 redactie

sponsornieuws!

Dit is PLEK en Thuis aan Huis verlengen voor 5 jaar!

24 januari 2022 redactie

nieuwe gouden sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: optiek van Wely!

20 september 2021 redactie