naar rbcvoetbal.nl

nieuwe gouden sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Image Keukens!

10 mei 2023
Geschreven door redactie

Keukens van topkwaliteit, scherpe prijzen, een ruime keuze en een totaalconcept: u vindt het bij Image Keukens. Zij hebben ruim dertig showroomkeukens in alle soorten en maten, waardoor de kans groot is dat u bij Image Keukens vindt wat u zoekt. 

Een nieuwe keuken uitzoeken en bestellen is geen dagelijkse kost. Bij Image Keukens begrijpen ze dat de vele mogelijkheden overweldigend kunnen zijn. Ze leiden u met veel plezier rond in de showroom en luisteren ondertussen goed naar uw persoonlijke wensen. Tijdens het hele proces heeft u maar één aanspreekpunt. 

Jeroen van der Meijde, eigenaar: "Een keuken uitzoeken en bestellen is eigenlijk niets minder dan een topprestatie. Je moet scherp blijven en continue zoeken naar de beste mogelijkheden voor het beste resultaat. De link met de ambities van RBC was dan ook snel gelegd en we zijn super enthousiast dat we tot het RBC Netwerk zijn toegetreden." 

Bij Image Keukens staan ze altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Dat is wel zo overzichtelijk. U heeft slechts twee taken: uw wensen aan hen kenbaar maken en daarna volop genieten van het eindresultaat. 

Bezoek www.imagekeukens.nl voor een eerste indruk en het maken van een afspraak.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie #goud

Gekoppelde bedrijven (1)
Image Keukens

Image Keukens

Keukens van topkwaliteit, scherpe prijzen, een ruime keuze en een totaalconcept: u vindt het bij ...

Meer nieuws

verlenging sponsor

Wederom welkom bij RBC Netwerk: Topsystemen B.V.!

16 mei 2023 redactie

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Kloek Wonen met Zorg!

7 december 2023 redactie

mooie avond op het Kasteel

RBC Netwerk ziet Sparta winnen van PEC Zwolle

12 mei 2022 redactie