naar rbcvoetbal.nl

Maatschappelijk partner voor RBC!

Welkom bij het RBC Netwerk: Jumbo Supermarkten!

17 november 2021
Geschreven door redactie

Al 100 jaar gaat Jumbo voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap!

Bij Jumbo willen ze dat hun klanten en sinds kort ook hun zakelijke klanten met plezier hun boodschappen kunnen doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt.
Ze maken lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar. Elke dag vragen ze zich af of het beter kan. Kan het nog makkelijker, gezonder en leuker voor onze klanten?
 
Dit doen ze niet alleen, maar samen met al hun medewerkers en partijen waarmee ze samenwerken. Zo is Jumbo onlangs een samenwerking aangegaan met Makro.

Er zijn daardoor bijna duizend artikelen aan het assortiment toegevoegd. Jumbo kan de zakelijke klanten zoals kantoren, kinderdagverblijven en de sportkantines nu nog beter bedienen.
Met Jumbo zakelijk bespaar je tijd en geld en doe je de boodschappen met de zekerheden die je vanuit Jumbo gewend bent. Dit met altijd oog voor mens, dier, en milieu.

Onlangs zetten Ramona Stok van Jumbo Wouw, Esther van der Wekke van Jumbo van Beethovenlaan en Jerry Biemans van Jumbo Streuvelslaan hun handtekening onder een overeenkomst met RBC. Jumbo zal zich vooral inzetten op voorlichting omtrent gezonde voeding voor de spelers en supporters van RBC en de partners & doelgroepen van RBC maatschappelijk.
 
"Als Jumbo supermarkten staan we midden in de samenleving en werken we samen aan nu voor later. Daarom vinden wij van Jumbo het belangrijk om RBC maatschappelijk te ondersteunen. Samen met RBC hopen wij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de Roosendaalse samenleving."

Eric Konings, projectleider RBC Maatschappelijk: "We zijn dankbaar en trots dat een gerenommeerd bedrijf als Jumbo zich wil verbinden aan RBC Maatschappelijk. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Jumbo mooie projecten kunnen gaan ontwikkelen, projecten die ten goede zullen komen aan de regio Roosendaal."

#rbc #rbcnetwerk #rbcmaatschappelijk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Jumbo

Jumbo

Al 100 jaar gaat Jumbo voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap! Bij Jumbo willen ...

Meer nieuws

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC netwerk: Wynshop!

15 december 2021 redactie

Sponsor in de spotlight

Frenk Weber van Frenky's Chocolate!

22 september 2021 redactie

nieuwe sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: ZZP365!

15 september 2021 redactie