naar rbcvoetbal.nl

mooie samenwerking

Welkom bij RBC Netwerk: Playdôme Roosendaal!

29 augustus 2023
Geschreven door redactie

Ben je op zoek naar een locatie voor een uniek teamuitje? Voor een bedrijfsuitje ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. In dit overdekte Multi Activity Center bieden zij vijf activiteiten en horeca aan onder één dak. Een perfecte locatie voor ieder gezelschap.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat aan je collega’s zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Maak jullie uitje compleet met een hapje en drankje in de sfeervolle horeca. Ze serveren diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. 

Wist je dat Playdôme een overdekte leisure locatie is? Zo zijn zij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een zakelijk evenement. Door de ligging in de oksel aan de snelweg A17 / A58, direct aan afslag 19, zijn zij eenvoudig met de auto te bereiken. Ze zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Ze beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

‘Samen blijven spelen’ willen zij op geheel eigen wijze toepassen in het bedrijfsleven. Klankborden echt leuk houden én op een ontspannen manier tot succesvol zakendoen komen. Géén verplichtingen, slechts kansen creëren door samen deel te nemen aan de playkartcompetitie of de Roosendaalse hakbijlcompetitie. Maar ook een loyaliteitsprogramma bieden om medewerkers of belangrijke relaties te bedanken en te belonen voor de fijne samenwerking. Dit zijn een paar voorbeelden van de activiteiten welke zij binnen ‘Business und Bier’ ontplooien en dit willen zij graag samen met jouw bedrijf doen. Dankzij deze unieke samenwerking mag RBC Netwerk aan hun sponsoren een korting van €1000,- aanbieden voor een lidmaatschap o.b.v. 2 personen!

Nicky Broos, opperspelleider: "De contacten met RBC Netwerk zijn altijd warm geweest. Wat ik zo mooi vind aan deze samenwerking is dat deze gebaseerd is op verbinden en elkaar versterken. Als eventpartner bij Hans Kraay jr en rugsponsor bij het Team van het Millennium levert ons dat mooie exposure op!"

Kijk voor meer informatie op www.playdome.nl

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie #opnaarde200 #samenblijvenspelen

Gekoppelde bedrijven (1)
Playdôme Roosendaal B.V.

Playdôme Roosendaal B.V.

BELEEF EEN UNIEK BEDRIJFSUITJE Ben je op zoek naar een locatie voor een uniek teamuitje? Voor ee...

Meer nieuws

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: OHV Vermogensbeheer!

23 februari 2023 redactie

RBC Netwerk verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-desig

RBC verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-design als nieuwe sponsor bij het RBC Netwerk.

13 juli 2021

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Handelsbanken!

1 mei 2023 redactie