naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Taxibedrijf De Groen B.V.!

11 augustus 2021
Geschreven door redactie

“de Groen” is meer dan alleen een taxibedrijf. Een familiebedrijf sinds 1963 en een begrip in West Brabant, met het kantoor in Roosendaal. Het ‘groene’ kantoor is voorzien van zonnepanelen met veel moderne voorzieningen om tot een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering te komen.
 
Zij vervoeren mensen door mensen, veilig en deskundig. Conservatief maar toch vooruitstrevend. Het wagenpark is voorzien van de nieuwste digitale techniek zonder de beste service uit het oog te verliezen. Ze beschikken over 150 voertuigen en 250 chauffeurs.

Op de locatie aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is reeds decennia lang een volledig operationeel logistiek centrum te vinden. Naast het taxibedrijf is er ook onder de ‘de Groen’ vlag een verkeersschool en touringcarbedrijf gevestigd. Sinds kort kunt u er ook terecht voor het huren van diverse auto’s. Van personenauto, personenbus tot bakwagen.
En voor het technische onderhoud van het jonge wagenpark, een onafhankelijk Bovag garagebedrijf! Occasion? Ook geen probleem, altijd een voorraad van jong gebruikte auto’s. Alles ook voor uw mobiliteit. 

Jos De Groen en Tonny de Groen, directie: “Ook met onze lokale voetbaltrots, RBC, zijn we sterk verbonden. We verzorgen het vervoer naar uitwedstrijden voor het eerste team en zijn trouwe sponsor van deze mooie vereniging.”

Voor meer info, bezoek www.taxidegroen.nl of bel (0165)533434.

Gekoppelde bedrijven (1)
Taxibedrijf De Groen B.V.

Taxibedrijf De Groen B.V.

“de Groen” is meer dan alleen een taxibedrijf. Een familiebedrijf sinds 1963 en een begrip in...

Meer nieuws

Drie punten voor RBC!

RBC in slotfase langs VOAB en blijft ongeslagen in het spoor van Kruisland.

11 oktober 2021 redactie

RBC wint stadsderby

150 sponsoren zien RBC winnen van RKVV Roosendaal.

27 september 2021 redactie

nieuwe gouden sponsor!

welkom bij het RBC Netwerk: de Krom B.V.!

15 oktober 2021 redactie