naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Gastrovino Winebizz!

01 november 2022
Geschreven door redactie

Gastrovino Winebizz is hét wijnadres van Roosendaal en de omliggende regio voor B2B, horeca en particulieren. Met kennis en passie vertellen zij over wijnen die ze voor de klanten in vele landen mochten ontdekken en voorproeven. Winebizz, sinds 2008, is onlangs ook mede-inkoper bij Gastrovino geworden zodat het huidige assortiment met nog eens 300 wijnen is uitgebreid.

Met een ruim en eigen en onderscheidend assortiment bedienen ze de particulieren vanuit een nieuwe en ruime winkel op het adres Nispensestraat 29 naast de watertoren in Roosendaal. De winkel heeft verder eigen parkeerplaatsen voor de klanten, een wijnklimaatkamer voor de wijnen in het hogere segment én een heus proeflokaal met keuken. Het apart proeflokaal achter in de winkel is geschikt voor bedrijfsmeetings met een wijnaccent, proeverijen en wijncursussen. Eigenaar John de Nijs Winebizz Excellent Wines is tevens een officieel W.S.E.T. wijndocent.

Winebizz levert plaatselijke en regionale horecapartijen en bedrijven. De servicegraad ligt standaard hoog bij Winebizz. Voor bedrijven bieden ze fraaie relatiepakketten. Samen met de klant komen ze tot een wijngeschenk met extra attentiewaarden. Juist met de Decembermaand voor de deur moet dat de bij RBC Netwerk aangesloten bedrijven extra aanspreken. 

Eigenaar John van Gastrovino Winebizz, zelf oud-voetballer en sportliefhebber, ziet aansluiting bij het RBC Netwerk als een logisch gevolg van groei van zowel Winebizz als ook de club van RBC Netwerk. Naast contact met vele oude bekenden hoopt hij ook nieuwe contacten op te doen bij het RBC Netwerk. 

Winebizz wenst RBC het verdere seizoen veel succes met als ultiem doel uiteraard weer promotie!

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie

Gekoppelde bedrijven (1)
Winebizz

Winebizz

Winebizz is hét wijnadres van Roosendaal en de omliggende regio voor B2B, horeca en particuliere...

Meer nieuws

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Butters&Havermans!

30 september 2022 redactie

nieuwe gouden sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: C4U | Sterk in ICT!

10 februari 2023 redactie

gelezen op RBCfans.nl

Van Hassel & Van der Ende: commerciële tovenaars betoveren Roosendaal

11 januari 2023 redactie