naar rbcvoetbal.nl

RBC helpt met Westrand ruimt op!

Spelers, staf en bestuurders steken de handen uit de mouwen

13 maart 2022
Geschreven door redactie

Zaterdag 12 maart stond landelijk in het teken van NLdoet! Een initiatief van het Oranjefonds om vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te werven. Social Klus is maatschappelijk partner van RBC en organiseerde in Roosendaal Westrand ruimt op! Samen met andere vrijwilligers werd de wijk Westrand in een middag een stukje schoner gemaakt door het ophalen van restafval. Na een ontvangst in het Atik Stadion met een broodje, werden de deelnemende spelers van RBC geïnformeerd door Kees van Hassel, bestuurslid Maatschappelijk bij RBC en Gijs Bullens, uitvoerend bestuurd bij Social Klus. In het huis van de Westrand werd iedereen verdeeld over 6 teams, aangevoerd door teamcaptains van RBC en Social Klus. In 2 uur tijd werden ruim 100 vuilniszakken met zwerfaval opgehaald en afgevoerd door Saver. Een mooi resultaat dat werd beloond door diverse prijzen van o.a. maatschappelijk partner Jumbo. 

Een mooie middag waarbij de inzet door spelers, staf en bestuurders van RBC zeer op prijs werd gesteld. Maatschappelijke dienstverlening is verplicht voor spelers van RBC.

meer informatie over social klus
Foto's (31)
+27
Gekoppelde bedrijven (1)
Jumbo

Jumbo

Al 100 jaar gaat Jumbo voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap! Bij Jumbo willen ...

Meer nieuws

nieuw initiatief van RBC Netwerk

Welkom bij het RBC Netwerk: RBC Breakfast Club!

5 oktober 2021 redactie

Sponsor in de Spotlight

Arno Nieuwstad en Alexander Koolen van Mastermate uit Bergen op Zoom stellen zich aan u voor!

26 januari 2022 redactie

Verklaring voorzitter Ger Deleij

Voorzitter Ger Deleij heeft vanavond naar aanleiding van de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd RBC - TSC de volgende verklaring afgegeven:

8 december 2021 redactie