naar rbcvoetbal.nl

De personen achter RBC Netwerk

Leer ons kennen

Achter het RBC Netwerk staan een aantal dragende krachten. We stellen hen graag persoonlijk aan je voor.

Hans van der Ende

In 1994 begon mijn loopbaan als Commercieel Manager bij RBC. Een onvergetelijke tijd met twee keer promotie naar de Eredivisie. Eind 2006 zette ik mijn loopbaan in het Betaald Voetbal elders voort. In december 2020 besloot ik de overstap te maken naar het bedrijfsleven bij Orange Charging, een bedrijf in laadpalen voor elektrische auto’s. Tegelijkertijd kwam de vraag van RBC of ik weer naar huis wilde komen. Ik ben terug waar het voor mij allemaal begon!. Nu als “professioneel vrijwilliger” en dat voelt goed!.

Kees van Hassel

Na een aantal jaar in de jeugd van RBC te hebben gevoetbald, ben ik altijd op één of andere manier betrokken gebleven bij RBC. Sinds juni 2020 ben ik betrokken geweest bij de wederopstanding van de businessclub van RBC, RBC Netwerk. Daarnaast ben ik onderdeel van het bestuur van de club RBC. In mijn dagelijks leven ben ik operationeel manager bij Randstad en kan zo mijn netwerken mooi aan elkaar koppelen. Leuk om u te ontmoeten!

Eric Jansen

Vanaf 1979 tot heden met regelmaat wedstrijden bezocht. Mee genomen door mijn vader Jan die 53 jaar lid is geweest van rbc. Zelf gevoetbald in de jeugd en bij het laatste amateur-elftal. Een bestuurlijke rol gehad en me ingezet voor de maatschappelijke rol van rbc, in de Bvo-tijd en nu weer. Ik ben nooit weg van huis geweest. Ik kijk uit naar het herleven van oude tijden en draag daar graag een steentje aan bij.

Dirk-Jan Rijnders

Geboren op een steenworp afstand van de Luiten en vanaf mijn 5 jaar tot en met het laatste  amateur-elftal bij rbc gevoetbald. Mijn ouders hebben café De Luiten gehad en ikzelf nog een bestuurlijke rol in de bvo tijd. Daarnaast vooral supporter en hoop dat de gezellige tijden weer gaan herleven en heb hier  alle vertrouwen in.

Jacco Vermunt

RBC loopt als een oranje draad door mijn leven. Oudoom Kees Vermunt, oom Jan Vermunt en mijn vader Kees Vermunt waren prominente voetballers. Mijn hele jeugd heb ik gevoetbald bij RBC en veel geleerd van de trainers die soms ook mijn onderwijzer waren. Ik ben werkzaam in de maritieme sector bij Nicoverken; met ons team voorzien wij de internationale super- en megajacht industrie van technische systemen. Het unieke voetbal-gen heeft mij overgeslagen maar het voelt geweldig om mijn steentje aan het nieuw elan van RBC te mogen bijdragen. Graag tot ziens bij ons RBC!

Erkan Torun

Toen ik in 2020 werd gevraagd om deel te nemen aan de RBC businessclub, heb ik hier niet lang over na moeten denken. Het leek me ontzettend leuk om te doen en een trots om onderdeel van deze club te mogen zijn.

De opstart is hectisch verlopen, maar dan wel op een positieve manier. Ik heb veel mensen binnen de club leren kennen en zo ook over RBC. Aangezien ik het in het verleden niet betrokken ben geweest bij de club, was mijn kennis dan ook minimaal. Maar door de goede begeleiding en warm ontvangst door de club heb ik veel clubkennis bij mogen schrijven.

Het is leuk om de dynamiek binnen een vereniging nu van dichtbij mee te mogen maken en daarnaast op het gebied van sponsoring RBC verder te helpen. Het was overigens een aangename verassing te ontdekken dat de club op dit gebied al een stevig fundament heeft.

In het dagelijks leven ben ik zelf medeaandeelhouder van Atik Uitzendbureau.

Ik hoop dat we elkaar binnenkort mogen ontmoeten. Tot ziens!

Jan Kees van Dommele

Jan-Kees zal zich op een later moment voorstellen