naar rbcvoetbal.nl

Nieuwe naam voor stadion

Stadion de Luiten is vanaf nu Atik Stadion.

05 oktober 2021
Geschreven door redactie

Stadion De Luiten heeft een nieuwe naam: Atik Stadion. Het stadion van RBC en Atik Uitzendbureau zijn hiertoe een verbintenis voor zes jaar aangegaan.

De verbintenis gaat veel verder dan alleen de naamgeving van het stadion. Dankzij deze nieuwe verbintenis kan Atik Uitzendbureau haar maatschappelijke en sociale missie verder volbrengen. Ilyas Etik, algemeen directeur van Atik: ‘‘Vanuit maatschappelijke betrokkenheid streeft Atik Uitzendbureau naar tevreden en vitale werknemers en werkgevers die allen een gezonde positie hebben in de maatschappij. Sport, onderwijs en een maatschappelijke bijdrage zijn daarin drie sleutelwoorden. Dankzij de verbintenis met het stadion, wil Atik Uitzendbureau in de regio een bijdrage leveren aan deze factoren."

De verbintenis met het stadion was niet nieuw voor Atik Uitzendbureau, zij waren immers al aandeelhouder van het stadion en sponsor van RBC. Maar door de naamsverbinding streeft Atik Uitzendbureau naar een grotere impact in de regio op zakelijk en maatschappelijk niveau.

Alles in en rondom het Atik Stadion is volop in ontwikkeling. Het gebied Stadsoevers, waar het Atik Stadion aan grenst, is letterlijk in ontwikkeling. Maar ook in het Atik Stadion zijn er veel ontwikkelingen. Er is namelijk een unieke verbinding ontstaan tussen sport, cultuur, maatschappij en zakelijk. Het Atik Stadion is namelijk de nieuwe thuisbasis geworden voor sport (RBC, SSNB, Boxing Company en de voetbalscholen Penders en TIC), voor onderwijs (CIOS ZuidWest en Fontys  Sporthogeschool), voor cultuur (Pim Aarden Music) en voor horeca met de komst van De Smalle Pijp en Brasserie de Catacombe. Het Atik Stadion biedt hiernaast ook allerlei mogelijkheden voor (bedrijfs)evenementen, cursussen, vergaderingen en overige (sport)activiteiten.

Algemeen directeur van het stadion, Rick Mijnsbergen, is enthousiast over de samenwerking en de nieuwe naam van het stadion: ‘‘Atik Uitzendbureau is de ideale partner met het oog op de gezamenlijke ambitie en maatschappelijke doelstellingen. Samen met Atik Uitzendbureau zetten we stappen naar een verdere ontwikkeling van het stadion en de regio."

Gekoppelde bedrijven (1)
Atik Uitzendbureau

Atik Uitzendbureau

Atik is een professioneel uitzendbureau waarvan de leiding al ruim 20 jaar ervaring heeft op de f...

Meer nieuws

RBC Netwerk verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-desig

RBC verwelkomt Anne Celeste Collection / MOSS-design als nieuwe sponsor bij het RBC Netwerk.

13 juli 2021

Sponsor in de spotlight

Jeroen Nooten van Koffiebranderij Van den Biggelaar!

18 november 2021 redactie

JamesB10 toegetreden tot het RBC Netwerk.

JamesB10 is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!.

16 juli 2021