naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: Mastermate Bergen op Zoom!

27 september 2021
Geschreven door redactie

Mastermate Bergen op Zoom is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van vakmensen, bouwbedrijven en bouwende partijen in de regio West-Brabant en Zeeland. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en slimme oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.

Het team van Mastermate Bergen op Zoom bestaat uit Arno Nieuwstad, Jeroen van de Burgt en Alexander Koolen. Wij denken mee over uw bouwproject en geven advies over de materialen. Ook vertellen we hoe u de materialen goed verwerkt. Wilt u snel aan de slag? Kom naar de vestiging aan de Witteveenweg 4 in Bergen op Zoom.

In onze vestiging vindt u ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen en bouwgerelateerde producten. Geen tijd om langs te komen? U kunt uw materialen ook bestellen in onze webshop en wij bezorgen uw bestelling waar u wilt.

Wilt u direct contact met de vestiging? Bel 0164 – 74 99 99 of mail bergenopzoom@mastermate.nl. En volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/mastermate_bergenopzoom

Mastermate is een technische groothandel die bestaat uit vijf intensief samenwerkende familiebedrijven met 41 vestigingen. In 1998 sloeg een aantal familiebedrijven in ijzerwaren, gereedschap en hang- en sluitwerk de handen ineen. Ze gingen verder als één groot landelijk bedrijf met speciale regionale betrokkenheid. Samen gaan wij voor uw maximale resultaat.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #groothandel #snelaandeslag #hetjuisteadvies #gripopuwproces #samenvooruwmaximaleresultaat

Gekoppelde bedrijven (1)
Mastermate

Mastermate

Mastermate is een technische groothandel die bestaat uit vijf intensief samenwerkende familiebedr...

Meer nieuws

nieuwe sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: calculatieburo Fijnaart!

13 september 2021

nieuwe gouden sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: optiek van Wely!

20 september 2021 redactie

Drie punten voor RBC!

RBC in slotfase langs VOAB en blijft ongeslagen in het spoor van Kruisland.

11 oktober 2021 redactie