naar rbcvoetbal.nl

RBC - FC Eindhoven

een oefenwedstrijd op nieuw kunstgras, met nieuwe verlichting en oude bekenden!

07 juli 2022
Geschreven door redactie

de wedstrijd

RBC heeft het oefenduel met FC Eindhoven verloren. In het Atik Stadion zagen 635 toeschouwers dat de nummer drie van de Eerste Divisie van vorig seizoen met 0-6 te sterk was. In de eerste helft kreeg de Roosendaalse ploeg, die voor deze gelegenheid onder leiding van Robert Maaskant stond, enkele kansen om tot scoren te komen. In de tweede helft schroefde FC Eindhoven het tempo omhoog met een compleet nieuwe ploeg, terwijl Maaskant's bank gelimiteerd was, waarna de ploeg van Rob Penders er nog vijf wist te maken.

De aftrap werd verricht door wethouder René van Ginderen en aanvoerder Karim Didi ter ere van de ingebruikname van het nieuwe kunstgrasveld.

wedstrijdverslag

de entourage

Ruim 200 sponsoren en voormalig RBC'ers genoten weer als vanouds van een avondje RBC. Voorafgaand aan de wedstrijd werden vertrekkende spelers van RBC bedankt en werd de nieuwe selectie en staf voorgesteld door spreekstalmeester Eric Konings. Het nieuwe veld, de prachtige doelen in RBC kleuren en de nieuwe verlichting konden op de goedkeuring rekenen van alle aanwezigen. Robert Maaskant was als gelegenheidscoach van RBC-1 gestrikt en de trainer van FC Eindhoven was ook een oude bekende in de persoon van Rob Penders. Zij werden na afloop van de wedstrijd bevraagd door Floyd Aanen.

het goede doel

De wedstrijd RBC - Cluzona werd vorig jaar in speciale shirts gespeeld. De shirts werden verkocht via Marktplaats en toegezegd aan een goed doel. Deze actie van RBC Maatschappelijk kreeg vandaag een vervolg door het uitreiken van een cheque aan Quiet Roosendaal. Quiet is een organisatie die zich inzet voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Uit handen van de initiator van RBC Maatschappelijk, Rob Penders ontvingen zij een cheque waar ze mooie dingen mee kunnen doen voor de minima en Roosendaal.

meer informatie Quiet Roosendaal
Foto's (62)
+58
Meer nieuws

Sponsor in de Spotlight

Arno Nieuwstad en Alexander Koolen van Mastermate uit Bergen op Zoom stellen zich aan u voor!

26 januari 2022 redactie

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Butters&Havermans!

30 september 2022 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Financieringsgilde!

6 januari 2022 redactie