naar rbcvoetbal.nl

wederom een nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC netwerk: LeanBouw bv!

30 maart 2023
Geschreven door redactie

LeanBouw bv is een lokaal / regionaal opererende aannemer die zich voornamelijk richt op realisatie van grootschalig(ere) seriematige woningbouw.Het liefst zijn zij betrokken vanaf de eerste planvorming tot en met realisatie van een project zodat zij hun ervaring optimaal kunnen inbrengen om te komen tot een zo’n hoog mogelijke kwaliteit tegen een zo’n laagst mogelijke prijs.

Door te denken en werken vanuit de “lean filosofie” (in andere branches ook wel “SixSigma” genoemd) weten zij (LeanBouw bv + al haar vaste partijen) een extra klantwaarde te genereren. Deze klantwaarde zit ‘m in het beperken van verspillingen (op welk gebied dan ook), beperken van bouwtijd en beperken van faalkosten. Door constant en consequent te werken met dezelfde partijen (zelfs zoveel mogelijk dezelfde medewerkers van partijen) verbetert het team zich ieder project opnieuw!

Edwin Haast, directeur: "Ik sluit me graag aan bij een mooi lokaal initiatief als RBC Netwerk. Ook zij zijn bezig zich continue te verbeteren en dat levert mooie resultaten op."

Meer weten over Leanbouw? www.leanbouw.nu

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie #bindenenverbinden

Gekoppelde bedrijven (1)
LeanBouw bv

LeanBouw bv

LeanBouw bv is een lokaal / regionaal opererende aannemer die zich voornamelijk richt op realisat...

Meer nieuws

Cyphrs verlengt overeenkomst!

en blijft RBC Netwerk komende 3 jaar trouw

21 juli 2022 redactie

John van Zweden bij RBC Netwerk

Op 9 maart jl. was John van Zweden te gast. John nam de leden van het RBC Netwerk mee in zijn verhalen die aanhoorden als een jongensboek.

10 maart 2022 redactie

geweldige avond met Sierd de Vos

El Sierd doet waar hij goed in is!

10 februari 2023 redactie