naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: calculatieburo Fijnaart!

13 september 2021

Calculatieburo Fijnaart van Frank Raaijmakers is gespecialiseerd in het calculeren van en het verzorgen van bouwkostenadvies voor allerlei bouwprojecten (o.a. nieuw- en verbouw , renovaties, uitvoeren goot onderhoud en energetisch verbeteren van bestaand vastgoed). Dit doen zij voor bouwbedrijven, aannemers en ontwikkelaars.  Diensten die zij aanbieden zijn erop gebaseerd u in elk stadium van het bouwtraject te ondersteunen en te ontzorgen.

En omdat geen enkel bouwproject gelijk is, heeft elk project zijn specifieke aandacht nodig. daar zij samen werken met diverse partijen in de markt en kunnen zij zich daarin onderscheiden.  

Frank Raaijmakers, eigenaar Calculatieburo Fijnaart: "Na het faillissement ben ik RBC altijd blijven volgen en ben onder de indruk van de mensen die zich inspannen om RBC Roosendaal weer op de kaart te zetten en dat gaat nu Hans er ook weer bij is zeker lukken. Na een keer wedstrijdsponsor te zijn geweest, nu alweer 11 jaar geleden,  is er en vonk overgeslagen,  daarom wil ik RBC nu weer steunen naar de weg terug en ik hoop dat in station “De Luiten” de gemoedelijke, gezellige en bourgondische sfeer ook weer terug gaat keren."

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Cyphrs

Cyphrs

Cyphrs is gespecialiseerd in het calculeren van en het verzorgen van bouwkostenadvies voor allerl...

Meer nieuws

JamesB10 toegetreden tot het RBC Netwerk.

JamesB10 is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!.

16 juli 2021

Verklaring voorzitter Ger Deleij

Voorzitter Ger Deleij heeft vanavond naar aanleiding van de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd RBC - TSC de volgende verklaring afgegeven:

8 december 2021 redactie

Ons Maatschappelijk Tenue

RBC speelt éénmalig in een speciaal tenue.

27 oktober 2021 redactie