naar rbcvoetbal.nl

nieuwe gouden sponsor!

welkom bij het RBC Netwerk: de Krom B.V.!

15 oktober 2021
Geschreven door redactie

De Krom B.V. is een innovatieve hoofdaannemer die al meerdere keren op rij is uitgeroepen tot “Ambassadeur Brabants besten“. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integraliteit en innovatie geven ze aan de voorkant een onderscheidend en eerlijk advies waarbij ze altijd streven naar de laagste total cost of ownership (TCO). De Krom B.V. bouwt samen met haar opdrachtgevers naar een duurzame infrastructuur.
 
De Krom is opgericht in 1997. Sindsdien werken ze service gericht in de wegenbouw, komen ze de afspraken na, verkopen ze geen “nee” en stellen ze de opdrachtgevers centraal. Tot op de dag van vandaag omringen zij zich met de béste vakmensen en leiden ze hun eigen mensen op om de kwaliteit en vakmanschap van uw project te waarborgen.
 
Martijn De krom en Johan de Krom, eigenaren van de Krom: "Uw investering in het riolering en straatwerk is dankzij De Krom B.V. op lange termijn voordeliger dan op korte termijn. Onze constructies zijn uitstekend waardoor we bij ieder project onze keurmerken af geven. Wij zijn aangesloten bij kwaliteitskeurmerken zoals BRL, SEB etc. Deze keurmerken voeren onafhankelijk onderzoek uit bij calamiteiten zodat wij verplicht zijn om goed werk af te leveren. Al deze keurmerken kun je zien als een “Michelin ster” en de Krom B.V. is een bedrijf met meerdere sterren. Zo zien we ook de ontwikkeling bij RBC op dit moment. Mooie ambities waar we graag een bijdrage aan willen leveren. En als we iets doen, dan doen we het goed. Daarom hebben we er ook voor gekozen om als gouden sponsor toe te treden!"

voor meer informatie en contact surft u naar https://www.de-krom.nl/

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
de Krom

de Krom

De Krom B.V. is een innovatieve hoofdaannemer die al meerdere keren op rij is uitgeroepen tot “...

Meer nieuws

Sponsor in de spotlight

Sylvia Maas van Kik Marketing Communicatie!

30 september 2021 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: All Office Van den Corput!

2 maart 2022 redactie

sponsornieuws!

Dit is PLEK en Thuis aan Huis verlengen voor 5 jaar!

24 januari 2022 redactie