naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Ellen Juwelier B.V.!

14 augustus 2021
Geschreven door redactie

Ellen Juwelier in de Roselaar is een zelfstandig ondernemer die haar assortiment volledig afstemt op ieders klantbehoeften. Dankzij een gemotiveerd team van 9 dames en niet te vergeten al die trouwe klanten uit Roosendaal en de omliggende dorpen bestaat de winkel
volgend jaar 25 jaar. En daar zijn ze heel dankbaar voor!
Daarom geven ze graag iets terug aan lokale initiatieven en verenigingen en was het direct een JA voor de sponsoring van RBC.

Bij sieraden draait het om emotie; vrolijk of verliefd zijn en soms ook verdriet. Zij proberen 7 dagen per week de juiste invulling te geven aan al deze wensen van onze klanten. Met persoonlijke aandacht, een professionele goudsmid , horlogereparateur en mooi ingepakte cadeautjes of cadeaubonnen.

Al vele jaren weten lokale ondernemers, gemeenten en zorginstellingen de weg naar de winkel goed te vinden. Vaak wil men personeel met een jubileum of rond de feestdagen verrassen met een mooi ingepakt cadeau of bon.

“ Freedom” het door Ellen persoonlijk ontworpen logo en monument staat voor de vrijheid van ieder mens om vrolijk, neutraal of verdrietig te zijn. Dit alles verbonden door de cirkel van het leven.
Corona heeft ons geleerd hoe waardevol vrijheid is voor mensen en lokale ondernemers. Daarom hebben Ellen Arts en Hans van der Ende de plek bij het Freedom monument (locatie Wheeler Experience) uitgekozen voor de aftrap van dit goede initiatief. Team Ellen Juwelier wil jullie graag ontmoeten op één van de RBC netwerkborrels of anders in de winkel.

Nieuwsgierig? Bezoek de prachtige winkel (Roselaar 14) in Roosendaal of de site www.ellenjuwelier.nl.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #freedom

Gekoppelde bedrijven (1)
Ellen Juwelier

Ellen Juwelier

Ellen Juwelier in de Roselaar is een zelfstandig ondernemer die haar assortiment volledig afstemt...

Meer nieuws

wederom een nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC netwerk: LeanBouw bv!

30 maart 2023 redactie

Sponsor in de spotlight

Dit keer stelt Bart zich graag aan u voor!

3 januari 2022 redactie

RBC Netwerk lunch

Ondernemers ontmoeten elkaar in Atik Stadion

8 februari 2023 redactie