naar rbcvoetbal.nl

Een mijlpaal in de geschiedenis van RBC Netwerk

Welkom bij het RBC Netwerk als 100e sponsor: Enforce® | High-End Training & Coaching!

09 augustus 2021
Geschreven door redactie

Enforce is een snel groeiende internationale franchiseformule op het gebied van Personal Training & Small Group Training met momenteel 21 vestigingen. Enforce gelooft erin dat vitale leiders impact maken op de wereld om hun heen, dat hun potentie wordt geleefd vanuit een fit, krachtig & vitaal lichaam. Met sport en beweging zorgen zij ervoor dat je jezelf opnieuw leert ontdekken, je confronteert jezelf en zorgt ervoor dat je bewust kunt shiften naar je volledige (fysieke) potentie.

Enforce is er om mensen te leren in charge te zijn en te kiezen voor wat echt belangrijk is. Ze geven je inzicht waarom vitaliteit en persoonlijke groei belangrijk zijn en wat voor impact dat kan maken op het leven van jezelf, dat van anderen en op je business.

Enforce is ervan overtuigd dat de kracht van verandering gewoon in jezelf zit. Heb het lef om te kiezen voor jezelf, voor groei en word de meest krachtige versie van jezelf. Geef Enforce 100% en zij beloven je dat je met high-end programma’s trainingsprogramma’s (een combinatie van fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching) uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. Ze confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd, brutaal eerlijk met respect voor de ander.

Eric de Jong, eigenaar Enforce International BV: "Ik ken Hans van der Ende vanuit zijn tijd bij NAC en heb altijd contact met hem gehouden. De groei van RBC en RBC Netwerk past goed bij de filosofie van Enforce: Join us, stop met alle bullshit, kies voor jezelf en doe wat nodig is. Je bent het waard."

Bezoek www.enforce.nl voor een overzicht van de vestigingen en het aanvragen van een gratis coachgesprek.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
Enforce

Enforce

Enforce is een snel groeiende internationale franchiseformule op het gebied van Personal Training...

Meer nieuws

RBC Netwerk lunch

Ondernemers ontmoeten elkaar in Atik Stadion

8 februari 2023 redactie

Spike Technology verlengt overeenkomst!

een innige samenwerking!

3 december 2021

RBC - Kruisland

een bijzondere middag waarbij de speciale shirts geveild werden voor het goede doel, een speciale gast zijn opwachting maakte en de 3 punten in Roosendaal bl...

30 maart 2022 redactie