naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Enjooi!

08 mei 2023
Geschreven door redactie

In de ruim 1000 vierkante meter tellende winkel op het hoekje Raadhuisstraat Passage laat Enjooi je kennismaken met hun enorme aanbod.

Koken, wonen en geven. Heel veel leuke dingen om cadeau te geven voor iedere gelegenheid. Daarbij ook lichaamsverzorging van Janzen, huisparfums van Lampe Berger. Hiernaast ook een grote collectie meubelen van Urban Sofa, passe partout en Richmond interieur. Naast een eigen beddenmerk ook ongelofelijk veel woon accessoires. Denk aan vazen, kunstplanten, schilderijen, verlichting. kortom teveel om op te noemen.

Marc Heijboer, eigenaar: "Toen we onlangs de kans kregen om mee te doen met Wine, dine & shine zijn we gelijk ingestapt als sponsor. Ik kwam vroeger vaak bij RBC en ben onder de indruk van de initiatieven die genomen worden. Er wordt echt inhoud gegeven aan het netwerk en daar profiteren we graag van mee. We staan met ons hele team klaar om iedereen die RBC een warm hart toedraagt te ontvangen."

Ga een kijkje nemen in deze prachtige winkel en maak gelijk kennis met hun nieuwe foodcourt waar ze naast thee, drop, oliën en dippers ook het Belgische chocolademerk Leonidas verkopen.

ENJOOI..Laat je verrassen en inspireren bij Enjooi. Bezoek www.enjooi.nl voor meer info en de openingstijden van de prachtige winkel.  

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie

 

 

Gekoppelde bedrijven (1)
Enjooi

Enjooi

Bij Enjooi helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste meubels en decoratie voor uw woning. S...

Meer nieuws

nieuwe gouden sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: optiek van Wely!

20 september 2021 redactie

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: De Roosendaalse Bode!

23 april 2024 redactie

Platina sponsor voor RBC!

De Cleaning Pro verlengt en upgrade bij RBC Netwerk!

7 maart 2022 redactie