naar rbcvoetbal.nl

nieuwe gouden sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Lightinova!

19 juli 2023
Geschreven door redactie

Breng ruimtes tot leven met licht.

Bij Lightinova zien ze verlichting als een essentieel onderdeel van het interieur en exterieurontwerp. Licht kan materialen, vormen en texturen accentueren en de emotionele beleving van de ruimte versterken. Naast het functionele aspect – het verlichten van de ruimte – dienen de verlichtingsarmaturen het interieur te verrijken. Deze filosofie uit zich in de perfecte balans tussen functionaliteit en design van ieder product. Meerdere collecties ontworpen vanuit één centrale visie, waardoor deze moeiteloos te combineren zijn voor een uniforme uitstraling. De armaturen van Lightinova kunnen kunst verlichten en zelf het kunstwerk zijn.

Arnold van der Pluijm, directeur: "Lightinova biedt product collecties met een grote diversiteit aan opties, waardoor deze geschikt zijn voor verschillende toepassingsgebieden. Afmetingen, kleurtemperatuur, lichtopbrengst, lichtbundel en sturingsmogelijkheden kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van de ruimte. Intelligente verlichtingssystemen, maar tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. Een tijdloos portfolio van hoogwaardige producten voor de architect, interieurontwerper, lichtontwerper en creatieve consument."

Breng uw volgende projecten tot leven met de verlichtingsoplossingen van Lightinova. Bekijk de mogelijkheden op www.lightinova.com

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie

Gekoppelde bedrijven (1)
Lightinova BV

Lightinova BV

ij Lightinova zien ze verlichting als een essentieel onderdeel van het interieur en exterieurontw...

Meer nieuws

Verlenging sponsor

Aan de Stegge Roosendaal / ADSR heeft zich wederom als sponsor aan RBC verbonden.

22 juni 2023 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Euro-Rijn Global Logistics!

2 december 2021 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Gastrovino Winebizz!

1 november 2022 redactie