naar rbcvoetbal.nl

nieuwe Platinum sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Fiets-accureparatie!

17 mei 2023
Geschreven door redactie

Heeft u een fietsaccu die niet goed meer functioneert?

Denk hierbij aan niet opladen, snel leeg, niet ver meer kunnen fietsen of zelfs wanneer de accu niet meer op de fiets werkt. Denkt u er aan om de accu te vervangen voor een nieuw exemplaar tegen torenhoge prijzen, bescherm uzelf, het milieu en uw portemonnee en laat uw fietsaccu door fiets-accureparatie.nl reviseren. Wanneer u kiest voor een revisie van uw huidige fietsaccu bent u fors goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe fietsaccu aanschaft. De specialisten van Fietsaccu-reparatie vervangen de interne cellen en eventueel benodigde elektronica in de fietsaccu. Zij werken enkel met de beste kwaliteit cellen, uiteraard wordt elke accu getest op daadwerkelijke capaciteit, dit middels een speciale machine die een fietstocht simuleert. 

Jean Paul Van De Watering is sinds 2018 actief met het bedrijf Fiets-accureparatie.: Op gebied van fietsaccu's kunnen wij met ons team bijna alle accu’s voorzien van nieuwe cellen. Hierdoor kunnen we veel materialen hergebruiken en is dat veel minder belastend voor het milieu. Bijkomend voordeel is dat het stukken goedkoper is dan een nieuwe fiets of accu. " Inmiddels een bekend gezicht op de Meeten in Roosendaal en uitgebreid met een vestiging in Kalmthout, België. Sinds 2023 is Jean Paul gestart met het verkopen van batterijen voor opslag van zonne-energie in Nederland in België. "Afgelopen maand hebben we daar onze vestiging in Curaçao aan toegevoegd." Ons doel is verduurzamen op een betaalbare manier. Of het nu om een batterij voor Noodverlichting, Fiets, Traplift, duiklamp of thuisbatterij gaat. Wij kunnen altijd een geschikte oplossing bieden. Bij ons krijgt u als supporters van RBC altijd de wind in de rug!"

Hans van der Ende is superblij met de komst van Fietsaccu-reparatie.: "Het contact met Jean Paul verliep vlot en transparant en dat is volgens mij precies wat je als klant bij hen mag verwachten. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we Fietsaccu-reparatie kunnen toevoegen aan het RBC Netwerk als platinum sponsor!"

Voor meer informatie kijkt u op https://fiets-accureparatie.nl/

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie

 

Gekoppelde bedrijven (1)
Fiets-Accureparatie.nl

Fiets-Accureparatie.nl

Heeft u een fietsaccu die niet goed meer functioneert? Denk hierbij aan niet opladen, snel le...

Meer nieuws

Beweegkermis voor cliënten TWB

in samenwerking met onze partners Stadion de Luiten, Cios, en Fontys kregen cliënten van TWB sportieve activiteiten voorgeschoteld.

9 maart 2021

Welkom als Official Media Partner bij het RBC Netwerk!

We Boost Brands | Online Performancy Agency!

22 september 2021 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Van Domburg garage- en bedrijfsdeuren!

21 februari 2022 redactie