naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Heeren Groep Kraanverhuur & Transport!

10 augustus 2021
Geschreven door redactie

Heerengroep en RBC hebben al een lang verleden samen, niet alleen in de vorm van sponsering maar ook met het uitvoeren van verschillende hijsklussen. In het stadion van RBC hebben we afgelopen
jaar de lichtmasten mogen verwijderen, maar ook in het verleden waren het vervangen van lichtmasten en plaatsen van goals op de trainingslocatie in Rucphen een vaak voorkomende klus.

De Heeren Groep is in de regio Roosendaal/ Bergen op Zoom de enige juiste keuze als het gaat om Kraanverhuur en Transport. Onze gekwalificeerde kraanmachinisten en chauffeurs zorgen er iedere
dag weer voor dat de gemaakte afspraken veilig en tijdig worden afgehandeld. Mede door het opmaken van een werkopname zijn we altijd op de hoogte van de situatie op de locatie en denken we mee met onze klanten. Hoe ingewikkelder de klus, hoe leuker wij het vinden. Want bijzonder is voor ons heel gewoon.

Kenmerkend voor de kwaliteit van onze dienstverlening is de duurzame relatie die we opbouwen met zowel onze klanten als onze medewerkers. Ons personeelsverloop is laag, maar ook onze klanten kiezen keer op keer voor Heeren wanneer zij een logistieke uitdaging hebben. Niet zo gek, want ze weten dat ze met een keuze voor Heeren een keuze maken voor jarenlange ervaring en vakmanschap tegen een scherpe prijs.
Wilt u meer informatie over Heerengroep en wat wij voor u kunnen doen? Kijk op www.heerengroep.nl of bel 0165-545910.

Gekoppelde bedrijven (1)
Heeren groep

Heeren groep

Heerengroep en RBC hebben al een lang verleden samen, niet alleen in de vorm van sponsering maar ...

Meer nieuws

nieuwe gouden sponsor voor RBC

welkom bij het RBC Netwerk: optiek van Wely!

20 september 2021 redactie

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Taxibedrijf De Groen B.V.!

11 augustus 2021 redactie

Hotel Tongerlo blijft sponsor van RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: Hotel Tongerlo!

12 augustus 2021 redactie