naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: PEPE Wagenparkbeheer!

12 oktober 2021
Geschreven door redactie

Mobiliteitsbehoeftes van bedrijven veranderen in een rap tempo. Van optrekken tot 130 op de snelweg, naar zo min mogelijk CO2 uitstoot. Van bezit in dagelijks vervoer, naar gebruik voor flexibel thuiswerken. Van grote glazen showroompaleizen, naar proactief en persoonlijk mobiliteitsadvies. Van lokale autoboulevard, naar kansen in geheel Europa.

Door alle veranderingen in onze manier van wonen, werken en mobiliteit, zagen Perke Pellis en Joep van den Bergh dat veel ondernemers behoefte hebben aan één aanspreekpunt voor de diversiteit aan leveranciers van verschillende mobiliteitsproducten & -diensten. Perke en Joep helpen bij uiteenlopende klantwensen: PEPE is er voor de ondernemer in transitie van fossiele brandstof naar elektrisch rijden, voor het individu op zoek naar zijn persoonlijke droomauto over de grens, of voor de wagenparkbeheerder met een vloot vol nieuwe- en gebruikte bedrijfsvoertuigen. Zij geloven niet in grote fysieke voorraden of commitment aan één automerk of leverancier, maar gaan altijd onafhankelijk te werk, met een uiterst aantrekkelijke prijs en eerlijke voorwaarden als resultaat.

Waarom ze zich aangesloten hebben bij het netwerk van RBC? Twee eenvoudige redenen; ze sparren graag met andere ondernemers én ze houden van een biertje. Benieuwd wat ze allemaal doen? Kijk eens op pepewagenparkbeheer.nl.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

Gekoppelde bedrijven (1)
PEPE Wagenparkbeheer

PEPE Wagenparkbeheer

Mobiliteitsbehoeftes van bedrijven veranderen in een rap tempo. Van optrekken tot 130 op de snelw...

Meer nieuws

Bogers Chalets nieuwe sponsor

RBC is zeer verheugd dat de Bredase onderneming Bogers Chalets bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

15 juli 2021

Onthulling helden van RBC

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Dordrecht werden de 'Helden van RBC' gepresenteerd. Langs de gehele binnenzijde van de Zuid tribune werden 24 doeken on...

15 juli 2021

hoofdsponsor blijft RBC trouw

Sakko verlengt hoofdsponsorschap RBC met 5 jaar!

24 september 2021 redactie