naar rbcvoetbal.nl

nieuwe gouden sponsor!

welkom bij het RBC Netwerk: Roemer Juwelier!

07 februari 2023
Geschreven door redactie

Roemer Juwelier & Goudsmederij is een juweliersbedrijf, gevestigd op de hoek van de prachtige Italiaanse passage en de Raadhuisstraat in Roosendaal, met een eigen goudsmederij en ontwerp studio. De stijlvolle sieraden en horloge collectie uiteenlopend van trendy tot exclusief is een selectie van nationale en internationale merken. Voor de samenstelling van onze collecties bezoeken zij regelmatig internationale beurzen. Door deze bezoeken zijn zij zeer goed op de hoogte van de nieuwste trends op sieraden en horloge gebied, maar ook van de nieuwste technieken voor de goudsmederij.

Bregje Kruis, eigenaar en goudsmid: "De goudsmederij speelt een prominente rol binnen ons bedrijf. Door de combinatie van technische vakkennis en het creatieve inzicht kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van uw sieraad. Voor het jaarlijks onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden of veranderingen aan uw juweel beheersen wij ambachtelijke kennis, maar maken wij ook gebruik van de nieuwste technieken zoals 3D ontwerpen."

Ook voor de zakelijke markt heeft Roemer een hoop te bieden op het gebied van relatiegeschenken en jubilea, waarbij ze u totaal kunnen ontzorgen. Uw personeel kan ontvangen worden in de winkel en het perfecte jubileumcadeau uitzoeken in de door u gestelde prijsklasse. Tevens vervaardigen ze luxe promotionele artikelen zoals speldjes en gezondheidsartikelen voor uw personeel als bijvoorbeeld een smartwatch.

Roemer Kruis, eigenaar: "Als voetballiefhebber en lokale ondernemer stappen wij graag in bij RBC. Het RBC Netwerk biedt ons een mooi platform om onze producten en kennis te delen. En uiteraard, als goudsmid, gaan we dan ook voor het pakket goud!"

Om u beter van dienst te kunnen zijn heeft iedere medewerker zijn eigen specialisatie. Wanneer u bij uw bezoek aan de winkel geadviseerd wilt worden door een van de specialisten, dan kunt u voor uw bezoek een afspraak maken via telefoonnummer 0165-382762 of via https://www.roemer-juweliers.nl/

Zij zien u graag een keer in de winkel of bezoek de webshop om alvast een kijkje te nemen naar de collectie gouden sieraden als ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, horloges, verlovingsringen of trouwringen.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #clubmetambitie #goudsmid #relatiegeschenken #jubilea

Gekoppelde bedrijven (1)
Roemer Juwelier

Roemer Juwelier

Roemer Juwelier & Goudsmederij is een juweliersbedrijf, gevestigd op de hoek van de prachtige Ita...

Meer nieuws

nieuwe gouden sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Bremer & De Jong B.V.!

7 oktober 2021 redactie

nieuwe sponsor voor RBC

Welkom bij het RBC Netwerk: PEPE Wagenparkbeheer!

12 oktober 2021 redactie

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: SNIP-fintech!

3 mei 2023 redactie