naar rbcvoetbal.nl

nieuwe platina sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Sloop Roosendaal!

17 december 2021
Geschreven door redactie

Sloop Roosendaal staat voor de soepelste start van het renovatieproject. Ze slopen badkamers, keukens en toiletten in woningen. Zij doen deze sloopwerkzaamheden in de vorm van renovatie- en mutatieprojecten voor woningbouwcorporaties als onderaannemer of direct voor particulieren. Zo nemen zij werk uit handen. Zij bieden een constante kwaliteit richting hun opdrachtgevers. Zij waarderen het werk wat Sloop Roosendaal uit handen neemt. Dit doen zij niet alleen op het gebied van slopen, maar ook door onze proactieve manier van signaleren en communiceren.

Voordat Richard Meeuwisse in 2013 Sloop Roosendaal oprichtte, had hij al uitgebreide ervaring in de wereld van de sloop. Hij zag de inefficiëntie in de werkmethodes en communicatie. Vanuit zijn eigen visie startte hij en na 8 jaar heeft Sloop Roosendaal 15 medewerkers in dienst om de groeiende hoeveelheid werkzaamheden te realiseren. Een eigentijdse visie én eigen manier van werken.

Richard Meeuwisse, directeur Sloop Roosendaal: "Onze ambitie, op naar de top!, sluit aan bij die van RBC en daarom steunen wij RBC om samen hogerop te komen. We zijn trots om als platina sponsor onderdeel uit te maken van RBC Netwerk.”

Kees van Hassel, voorzitter RBC netwerk: "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe platina sponsor. De voortvarendheid waarmee Richard handelde kenmerkt hoe hij met zijn klanten omgaat. Daarnaast is het fijn om weer een sponsor erbij te hebben die vroeger ook op de tribune zat bij RBC, welkom thuis!"

Sloop Roosendaal is een snelgroeiende speler in de regio’s Noord-Brabant en Zeeland. Meer weten? Bezoek www.slooproosendaal.nl, mail naar info@slooproosendaal.nl of bel 0165-328819.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop #welkomthuis

Gekoppelde bedrijven (1)
Sloop Roosendaal

Sloop Roosendaal

Sloop Roosendaal staat voor de soepelste start van het renovatieproject. Ze slopen badkamers, keu...

Meer nieuws

de volgende verlenging

Wederom welkom bij het RBC Netwerk: Ellen Juwelier B.V.!

25 april 2024 redactie

nieuwe gouden sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Goedkoopste Juwelier Van Nederland!

27 maart 2023 redactie

nieuwe sponsor!

Welkom bij het RBC Netwerk: Louwman Mercedes-Benz!

16 september 2022 redactie