naar rbcvoetbal.nl

RBC - RKVV Roosendaal

dé Roosendaalse derby!

14 september 2021
Geschreven door redactie

De oranjehemden mogen in Stadion De Luiten direct aan de bak in de stadsderby tegen Roosendaal. En daarmee begint RBC de competitie met dezelfde tegenstander als die waarna de vorige voetbaljaargang vanwege corona zo abrupt werd beëindigd.

Op 11 oktober 2020 won RBC mede dankzij een hattrick van Anass el Gamali met 2-5 op Hulsdonk. Dat is een resultaat waarvoor trainer-coach Robert Braber zou tekenen uiteraard. Maar een stadsderby blijft natuurlijk altijd een onvoorspelbare wedstrijd. Er komen hogere sentimenten los, spelers kennen elkaar van haver tot gort, stijgen boven zichzelf uit en doen er alles aan om zo'n wedstrijd te winnen. Bovendien gonst het in de stad. Supporters kijken uit naar een wedstrijd waarbij weer eens echte belangen op het spel staan. De tribunes van Stadion De Luiten zouden zo maar eens druk bezet kunnen gaan worden.

Meld je aan via de link en wees erbij. Het belooft een gezellige middag te worden in de bussinessclub. Een mooie gelegenheid om contacten op te doen!

programma van & aanmelden voor RBC - RKVV (sponsoren en niet sponsoren)
Meer nieuws

Platina sponsor voor RBC!

De Cleaning Pro verlengt en upgrade bij RBC Netwerk!

7 maart 2022 redactie

Onthulling helden van RBC

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Dordrecht werden de 'Helden van RBC' gepresenteerd. Langs de gehele binnenzijde van de Zuid tribune werden 24 doeken on...

15 juli 2021

Vrij-Wij-Ko

Op vrijdag 18 maart combineerde een deel van RBC Netwerk een wijnproeverij met een bezoek aan de Koffiebranderij van Van den Biggelaar Koffie

22 maart 2022 redactie