naar rbcvoetbal.nl

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC netwerk: Wynshop!

15 december 2021
Geschreven door redactie

Wynshop is een hedendaagse wijnspeciaalzaak met wijnen van over de hele wereld. Met een klein maar uitgebreid assortiment, wat zich kenmerkt door de betaalbaarheid. Een goede prijs kwaliteit is belangrijk!

Bij Wynshop vind je wijnen tussen de 6 en 50 euro. Voor ieder wat wils en uit alle windstreken van de wereld. Van een lekkere borrelwijn tot een complexe gastronomische wijn - ze hebben het. Een goed advies is vanzelfsprekend. Vinologen Daan en Ingrid staan dagelijks klaar in de winkel om je te helpen. Ze willen de klant telkens blijven verrassen, er is dus altijd wat nieuws te ontdekken in de winkel.

Online vind je het overgrote deel van het assortiment. Naast wijn hebben ze ook alcoholvrije dranken, gedistilleerd, delicatessen, chocolade, boeken en borrel items. Voor de echte koffie addicts vind je de lekkerste koffie!

Naast de (online) winkel helpen ze gaan ondernemers met hun koffie op de zaak, verzorgen we de vrijmibo of bedrijfsborrel. En uiteraard maken ze de allerleukste relatiegeschenken. Natuurlijk komen ze het graag bij je bezorgen!

Marjolein Koggel, eigenaar Wynshop: "Ik ben aangesloten bij RBC Netwerk omdat ik geloof in het concept van een businessclub. Er worden regelmatig bijeenkomsten georgansiseerd waar je op een ontspannen manier elkaar kunt leren kennen. We doen dit bijvoorbeeld ook bij Willem II en daar werkt dat supergoed. Ik hoop iedereen snel te kunnen ontmoeten bij een wedstrijd of anders bij de Vrij-Wij-Ko op 18 maart 2022!"

Meer info vind je op de website www.wynshop.nl. Heb je een bijzonder verzoek, laat het hen weten. Neem contact op en ze helpen je graag.

#rbc #rbcnetwerk #samenhogerop

 

Meer nieuws

nieuwe sponsor

Welkom bij het RBC Netwerk: Enjooi!

8 mei 2023 redactie

nummer 199!

Welkom bij het RBC Netwerk: KMPN | Branding Agency!

8 september 2023 redactie

Drie punten voor RBC!

RBC in slotfase langs VOAB en blijft ongeslagen in het spoor van Kruisland.

11 oktober 2021 redactie